HEINÄKUU

DSC_4512_muokattukoko DSC_4392_muokattukoko DSC_4436_muokattukoko DSC_4398_muokattukoko DSC_4464_muokattukoko DSC_4510_muokattukoko DSC_4481_muokattukoko DSC_4505muokattukoko DSC_4436_muokattukoko DSC_4382_muokattukoko DSC_4489_muokattukoko DSC_4368_muokattukoko DSC_4400_muokattukoko


Kuten joku on saattanut huomata, blogini on tällä hetkellä täynnä ihastuttavia Photobucketin kuvia, missä lukee että Photobucketin tili pitäisi päivittää. Luulin aluksi koko juttua joksikin virheeksi tai virukseksi, koska tosiaan  kaikki Photobuckettiin lataamani kuvat eivät näy enää blogissani. Kuitenkin asiaa tarkemmin tarkasteltuani ja lähettettyäni Photobucketiin palautetta (mihin en saanut edes kunnollista vastausta, vaan vain mainostuksen siitä että tilin voi päivittää maksulliseksi), niin selvisi että Photobuckettiin ladattuja kuvia ei enää pysty käyttämään kolmannen osapuolen sivustoilla- eli esimerkiksi Bloggerissa- ilmaiseksi. Jotta tämä onnistuisi, niin pitäisi maksaa vähän päälle 39 dollaria kuukaudessa! Oma mielipiteeni tästä on, että aivan törkeää, ja en todellakaan usko että kukaan tuosta ominaisuudesta ikinä tulee maksamaan noin hirveitä summia. Voitte vaan arvata mikä turhautuminen oli (ja on vieläkin) kun tajusin, että pitää ladata kaikki kuvat tänne blogiin uudestaan. 
Siirryin siis käyttämään Flickriä, minkä olen jo nyt todennut paljon paremmaksi muutenkin, kuin Photobucketin. Nyt vaan harmittaa, kun en aikasemmin tajunnut siirtyä käyttämään sitä palvelua. Uskon, että tämä on monella muullakin bloggaajalla ongelma, ja olenkin törmännyt oman blogini lisäksi muihin, joissa kuvat eivät näy. No, ei tässä auta muu kuin pikkuhiljaa vaan ruveta päivittelemään kuvia. 

Mutta ihan toiseen asiaan, nämä kuvat ovat viime viikolta, kun käytiin Annan kanssa pikaisesti kuvailemassa. Pikaisesti siksi, koska meidän tuurilla  taas alkoi sataa kesken kuvausten. Saatiin kuitenkin erittäin kivoja otoksia, ja oikeastaan oli jopa kiva vaihteeksi, kun ei ollut miljoonaa kuvaa mitä pitää käydä läpi, haha.  
Pitemmittä puheitta taidan käydä takaisin koulutehtävien kimppuun,  tajusin nimittäin että mulla on enää 4 viikkoa aikaa suorittaa viimeisen kesäkurssin tehtävät, joten iski pienehkö paniikki niiden kanssa, hups.

2 kommenttia

 1. Hei aloin seurata blogiasi. Mulla haaveena opiskella tradenomiksi. Kerran hain mutta en päässyt.

  https://perheellisenonni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiva kuulla, mukavaa saada yksi lukija lisää! Opiskelemaan ei ole kyllä helppo päästä, mutta kannattaa vaan yrittää uudestaan jos ala kiinnostaa! Minne kaupunkiin olet hakenut? :) Voin kyllä kertoa lisääkin pääsykokeista ja muista jutuista jos kiinnostaa! (Vaikka nekin taitavat muuttua hieman joka vuosi)

   Poista