LOPPUKESÄSTÄ

Kuvat minusta ja kukista ©Anna

Vähän on näiden kuvien muokkaaminen sekä postaaminen jäänyt, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Tosiaankin Anna, kenen kanssa olin kuvailemassa (Annan mahtavalla uudella Nikonilla!!!!) tossa elokuun lopussa, niin tulee jo ens viikolla taas Suomeen käymään ja päästään taas uudestaan kuvailemaan. No, ehdin sentään postailla nää kuvat ennen sitä,haha. Mihin tää aika oikeen menee, näissä kuvissakin on kaikki ihan vihreää, ja nyt ulkona on ihan syksyn värit jo puissa. Ja apua, tänään on jo eka päivä lokakuuta?

Tosiaankin koulu alkoi syyskuun ekana päivänä, ja meillä alkoi siis mm. meidän suuntautumisvaihtoehdon (joka mulla on markkinointi & palveluliiketoiminta) opinnot. Koulua ei sinäänsä ole hirveästi paikan päällä, noin 3-4 päivänä viikossa, mutta suurin osa kaikista tehtävistä tehdään sitten luentojen ulkopuolella. Esimerkiksi tällä hetkellä meillä on käynnissä markkinoinnin puolelta yksi koko syksyn kestävä projekti, jossa toimin projektipäällikkönä.  Koulujuttujen ohella vapaa-aika on mennyt pääasiassa salilla sekä erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla. Täällä Turussa nimittäin yhdistyi yliopistojen sekä ammattikorkeakoulujen liikuntapalvelut, joten nyt 60 eurolla vuodessa on käytettävissä jopa 100 ryhmäliikuntatuntia viikossa. Ite oon käynyt eniten pumpissa, mutta myös Dancefittiä, HIIT-treeniä, intervallibodya sekä crosstrainingia on tultu kokeiltua. Lisäksi tästä meiltä kävelee yliopistolle ehkä 5 minuuttia, jossa suurin osa tunneista pidetään. Ei voisi parempaa enää toivoa! Ainoa miinus että tunnit ovat tällä hetkellä aika ajoissa jo varatttu täyteen, mutta veikkaan että alku-innostuksen jälkeen ehkä kävijämäärät vähän laskevat.

Seuraavat viikot on melkoisen täynnä ohjelmaa, sillä ensi viikolla lähden keskiviikkona Tampereelle ja torstaina olisi siellä luvassa Hämeenkadun Appro. Perjantaina illalla tuun takaisin Turkuun,  ja lauantaina aamulla lähden heti Poriin. Sunnuntaina sieltä sitten takasin, mutta kauaa en taaskaan täällä ehdi olemaan sillä 13. päivä lähden taas Poriin ja sitten samaisen viikon lauantaina suuntana olisi Itävalta! Itävallassa sitten vierähtää koko syyslomaviikko.

2 kommenttia