BARCELONA IV


Vikat kuvat Barcelonasta, huh! Ajattelin ensiksi että mulla menee kuukausi että jaksan muokata näitä kuvia, mutta ei onneksi mennyt ihan niin kauaa. Kuvia  on niin paljon että joka postauksen kohdalla oli aina vaikea valita mitkä ottaisi, välillä huomasin valinneeni lähemmäs 30 kuvaa, ja täytyihän niistäkin sitten karsia osa pois. Mutta näistä nyt saa varmaan aika hyvän kuvan meidän matkasta.  Anna reippaana tysynä kuvasi koko matkan, mä jätin laiskana kameran aina asunnolle ja kannoin mukanani vaan Laurilta lainaamaani Gopro- kameraa ja tietenkin kännykkää. Jossain vaiheessa voisin tehdä niistä kännykkä kuvistakin jonkun postauksen, ja tarkoituksena olisi myös väsätä jonkunlainen Barcelona- video! Siitä sitten lisää myöhemmin.
Tässä kuvia siis Tibidabo -vuorelta, sekä Gaudin suunnittelemasta puistosta, joissa käytiin matkan loppupuolella. Molemmat oli aivan upeita paikkoja (niin kuin ylipäätän koko Barcelona). Puistoonkin jouduttiin jonottamaan muutama tunti, turisteja oli nimittäin aika paljon joka paikassa.  Kaikenkaikkiaan voi vielä sanoa että ikimuistoinen matka, suosittelen kaikille jotka haluu yhdistää ranta- ja kaupunkiloman ! :)

4 kommenttia

 1. Ihanan näköisiä nää sun barcelona kuvat! <3 Oltiin just syyslomalla barcelonassa, käy ihmeessä kurkkaamassa mun matkapostaus jos kiinnostaa :)

  http://lintuh.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosiaankin kaikki on mun kaverin ottamia. Juu, käyn katsomassa! Barcelona on kyllä mahtava kaupunki :)

   Poista
 2. Millä ohjelmalla muokkaat sun kuvia? :)

  VastaaPoista