●Cum on feel the noize!
 Kuvia, aurinkolaseja, jäätymistä ulkona, lunta, nuudeleita, musiikkia, teetä, youtube-videoita, ellos-shoppailua, siivousta, keksejä...Tälläinen päivä!

Elikkäs, heräilin tänään taas aika myöhään...Mutta reippaana nuorena päätin omasta aloitteesta imuroida koko talon! (syynä kyllä se, että olin varma siitä että kuitenkin joku käskisi tekemään sen). Hetken aikaaa sitten höntsäiltyäni menin Annaa vastaan linkkapysäkille. Päätin pistää aurinkolasit päähän, koska ulkona paistoi aurinko, joka on ihan sairaan kirkas, kun lumikin heijastaa sitä.  Vähän erilaista meininkiä kuin kesällä, sillä lasit meni huuruun ja posket ja otsa jääty :D  Annan kanssa kuvailtii, syötii ja katottii youtubest kaikkii videoita... Muse covereista, pilaversioita Twilight:sta ja kaikkea siltä väliltä. Ylihuomenna olis sitten tarkotus lähteä Annan kanssa Parralle, tulee  kivaa! =) Katotaan postailenko enää ennen lähtöä =)
P.S : oon ihan rakastunut munamieheen, vaikka en oo putousta katsonut kun yhden kerran kokonaan. Toivon yli kaiken että se voittaa putouksen... En tiedä mistä tämäkin tuli mieleen. Pieni muna. Iso sielu.

3 kommenttia