Jenny


Blogia kirjoittelee Jenny, 21- vuotias liiketalouden opiskelija. Opiskelen liiketaloutta Turun Ammattikorkeakoulussa, mutta alunperin olen kotoisin Porista. Vapaa-ajalla tykkään käydä salilla ja mielen mukaan myös harrastan muuta urheilua, kuten lenkkeilyä, pyöräilyä tai mitä ikinä mieleen sattuu kullakin hetkellä tulemaan.
Pienestä pitäen olen kasvanut hevosten parissa, sillä äidilläni ja siskollani on aina ollut hevosia. Vieläkin kotikotona, eli siis Porissa meidän pihassa laiduntaa vanha suokkipappa, Vuskari. Ratsastusta olen aikoinani harrastanut säännöllisesti n. 7-8 vuotta, mutta tällä hetkellä aika harvoin tulee ratsasteltua. 
 Olen myös intohimoinen ruoanlaittaja, ja mun järjestämistä juhlista ei ainakaan ruokaa puutu, haha. Tykkään kokeilla uusia ruokia ja harvoin kokkaan valmiiden reseptien mukaan. 
Valokuvaus on myös lähellä sydäntäni, ja blogini kuvat on pääosin otettu vuodesta 2013 alkaen Nikon D3100- kameralla. Tykkään myös matkustelusta (kukapa ei), ja eipä ole yhtäkään vuotta mun elämässä ollut etten olisi Suomesta kertaakaan poistunut. Sukuni isän puolelta tulee Itävallasta, joten senkin takia ulkomailla tulee käytyä.

Ei kommentteja