KESÄN KUKAT

DSC_5389_muokattukoko DSC_5382_muokattukoko DSC_5397_muokattukoko DSC_5360_muokattukoko DSC_5403_muokattukoko DSC_5393_muokattukoko

Pitkästä aikaa, taas kerran (tuntuu että jokainen blogiteksti nykyään alkaa tällä samalla lauseella). Kesää on mennyt jo hetken aikaa, ja eilen otin vasta ensimmäisen kerran kameran käteen moneen kuukauteen! Tässä kevään aikana ja alkukesästä on kerennyt tapahtumaan sitä sun toista, ja on ollut niin paljon muuta ajateltavaa että blogi on ihan unohtunut. Mutta eiköhän se tästä (taas kerran).
Kesäni on vähän poikkeuksellinen tänä vuonna, sillä en kunnollista kesätyötä saanut useista yrityksistä huolimatta. Kuitenkin tekemistä riittää jonkin verran, sillä mulla on kesällä  kolme eri kesäkurssia AMK:in puolesta. Lisäksi oon vähän ollut hommissa myös kaverin maatilalla ja myös täällä kotikotona riittää tekemistä, sillä täällä alkoi viime viikolla talon ulkoverhousremontti. Nauroinkin äitin kanssa yhtenä päivänä, että kiva kun alatte heti remontoimaan kaikkea heti kun oon muuttanu pois kotoa, haha.
Perjantaina lähden viettämään juhannusta mökille, ja taidan sinnekin ottaa kameran mukaan jotta tätäkin blogia saisi hieman enemmän eloon.

Ei kommentteja