PALMENHAUSTerveisiä täältä Wienistä taas!
Loma alkaa olla jo loppupuolella, valitettavasti, olisihan täällä voinut viettää viikon tai pari pitempäänkin. Sää ei oo suosinut kyllä tällä lomalla yhtään, sillä maanantain ja tiistain välisestä yöstä eiliseen iltaan asti on satanut enemmän tai vähemmän koko ajan. Tuotiin varmaan Suomen kylmä ilma mukanamme, sillä täällä Wienissäkin oli vielä viime viikolla ollut 18 astetta. Tänään onneksi sää oli poutaisempi ja aurinkokin vähän yritti paistaa pilvien lomasta. Hyvän sään innoittamana päätettiin sitten lähteä Schönbrunniin Palmenhausiin, missä oon viimeksi joskus pikkutyttönä käynyt. Schöbrunnin koko alue on kyllä upea paikka, siellä voisi vaikka viettää koko päivän katsellen vaan maisemia.  Tällä kertaa kuitenkin käväistiin vaan Palmenhausissa minkä jälkeen jatkettiin vielä keskustaan Burggarteniin. 
Sunnuntaina lennetään illalla Suomeen, tai tarkemmin ensin Riikaan ja sitten sieltä Turkuun. Perillä ollaan siis vasta puolenyön jälkeen, ja maanantaiaamuna koulussa pitäisi esittää meidän projektin väliraportti. En tykkää deadlineistä heti loman jälkeen, haha, mutta eiköhän siitäkin selvitä. 

Muokkailin tuossa viime viikolla vähän blogin ulkoasua, en tosin paljoa mutta pieniä yksityiskohtia.  Sain mielestäni ihan järkevää lopputulosta aikaiseksi, mutta täytyy vielä joskus paremmalla ajalla tutustua enemmän noihin css- koodeihin. Lisäksi huomasin kauhukseni että bloglovin- linkki blogissani oli "hieman" päässyt vanhentumaan, sillä blogin osoitteen muuttamisen jälkeen se ei olee enää toiminut...Nyt se on kuitenkin päivitetty, eli blogiani pääsee seurailemaan myös TÄÄLLÄ :)

4 kommenttia

 1. Huikeelta paikalta vaikuttaa kyllä! Ihana tuo palmenhaus. Ja superkiva blogi muutenkin sulla<3 Sait uuden lukijan:)

  https://harrietgripenberg.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wien on kyllä upea kaupunki ja sieltä löytyy paljon nähtävää. Ja palmenhaus on myös huikea paikka, kaikkia eksoottisia kasveja sekä tietenki 1800- luvun rakennus itsessään on jo näkemisen arvoinen. Kiitos paljon, aina kiva saada yksi lukija lisää! :)

   Poista
 2. Upeita kuvia! Ja tajuttoman hieno blogi :) Saa inspiraatiota omiinkin postauksiin. Kiitos siitä :) Käy kurkkaamassa http://jennasus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon, ihana kuulla! :) Käyn kurkkaamassa sun blogin :)

  VastaaPoista