KATSAUS VUOTEEN 2013

Tammikuussa oli koulussa valokuvauskurssi, joten tuli kuvattua hieman erilaisempia kuvia kuin normaalisti. Koulussa oli vielä suht paljon tekemistä, matikkaa sun muuta.
Helmikuussa Emilialla ja jonilla oli abitanssit, kuvailtua ei tullut kauheasti. Sää oli aika kylmä ja talvinen, en kyllä päässy laskettelemaan, koska koulun laskettelureissun aikana olin flunssassa. Hiihtolomakin meni oikeastaan kotona oleillessa. Näihin aikoihin aloin käymään Annan kanssa uudella salilla, ja rupesin treenaamaan enemmän tosissani, mutta aluksi vain kerran viikossa.
Maaliskuussa käytiin kaveriporukalla Helsingissä. Talvi jatkui koko maaliskuun, ja kuvia oli juuri ja juuri sen verran että sain tähän neljä kuvaa, hah! Kamera siis jäi kotiin aina kun jonnekkin olin menossa.
Huhtikuussa meidän kaveriporukasta ekana 18 täytti Mäkki. Oli myös serkkuni rippijuhlat, ja kuvasin hänen rippikuvansa.  Rakas heppani Tytti sai uuden kodin kun se ei enää oikein tullut juttuun meidän toisen hepan kanssa, eikä aikaakaan oikein ollut enää tarpeeksi kun lukion puolesta oli niin paljon hommia.
Toukokuussa Pauliina, Tupe sekä Make kaikki täyttivät 18 vuotta. Kuvailtua tuli taas hieman enemmän ilmojen lämmetessä. Kevät silti alkoi hieman myöhään, puut olivat pitkälle toukokuuhuun vielä ihan paljaita. Lukion toinen vuosi tuli suoritettua loppuun kunnialla.
Kesäkuun alkupuolella kävin Itävallassa, missä oli todella lämmin! Suomen puolella taas alkukesä ei kovinkaan helteinen ollut, mutta ei myöskään sateinen, onneksi. Ilmottaudun syksyn ylioppilaskirjoituksiin, ja aloin jo hieman lukemaan matikkaa. Juhannus vietettiin kavereiden kanssa meillä. Juhannuksen jälkeen mulla alkoi työt apteekissa.
Olin koko heinäkuun töissä, mutta kaikkea muutakin mukavaa ehdein tekemään, sillä mulla oli onneksi aina viikonloput vapaat. Rillailtiin kavereiden kanssa, käytiin uimassa, oli Musen keikka Olympiastadionilla joka oli aivan huikea! Kevarillakin tuli ajeltua töihin ja muuallekkin.
Elokuussa työt loppuivat, ja mulla oli vähän yli viikko täysin lomaa ennen kuin koulu alkoi. Aloitin viimeisen vuoden lukiossa, ja Anna täytti 18 vuotta. Oltiin myös porukalla Weekend festivalissa. Käytiin Mäkin ja Emilian kanssa myös Lauhavuorella kuvailemassa ja se oli upea paikka! Aloitin myös ajokoulun.
Syyskussa oli koulussa TJ100- päivä, eli lukiota oli jäljellä sata päivää. Kuvailtua tuli jonkun verran mm. Annan kanssa. Kirjoitin ensimmäiset ylioppilaskirjoitukseni, eli matikan ja englannin. Pitkästä atikasta nappasin M, mitä olin tavoitellutkin, ja olin siihen tosi tyytyväinen.
Lokakuussa syyslomalla kävin taas Itävallassa, taas oli yksi tosi kiva loma! Lokakuu oli melko lämmin, koulussa oli tosi rentoa sillä ylppärit oli ohi ja läksyjäkään ei juurikaan ollut. Lokakuussa tapahtui jotain ikäviäkin asioita, mutta kyllä nekin siitä iloksi muuttui loppuenlopuksi. Rupesin käymään salilla ahkerammin, 3 kertaa viikossa entisen 2 kerran sijaan.
Marraskusssa Emilia täytti 18, koulussa oli kauan odotettu ja aivan paras kulttuuripäivä. Teemana oli tänä vuonna kauhu, ja meillä kolmosilla oli aivan huikee porukka jonka kanssa väsättiin kyseistä päivää. Päivähän on siis kokonaan oppilaiden järjestämä! Tanssittiin myös Thriller- tanssi, joka oli tosi hieno.
Joulukuussa täytin vihdoinkin  18, sitä oli kauan odotettu, olin nimittäin kaveriporukastamme viimeinen. Sain maailman parhaan synttärilahjan, Daniel Wellingtonin kellon puna/sini- raitaisella rannekkeella. Koulun puoelesta voitin matkan Helsigiin EU-päiville, mikä oli tosi mielenkiintoinen. Vietettiin pikkujouluja, ja oikea joulu tietysti perheen kanssa kotona. Uusivuosikin oli aivan mahtava, lukuunottomatta että takkini varastettiin  baarissa..mutta kiitos Mangon alejen, uusi samanlainen roikkuu jo vaatekaapissa, heh...

Ei kommentteja