KEVÄT☺
Oltiin eilen Annan kanssa kuvailees taas pitkästä aikaa! Mentiin meiltä tohon kivenheiton päässä olevaan metsään, ja siellä olikin yllättävän kiva kuvata. Ja en tajua , missä vaiheessa on tullut taas kevät? Viimeks kun oltiin kuvailemassa, meillä oli toppatakit ja miljoona paitaa sen alla ja silti tuli kylmä. (no okei, se tais olla hiihtolomalla joten siitä onkin vähän aikaa, mutta silti!) Nyt oltiin molemmat mekoissa ja mullakin oli vaan toi farkkutakki, eikä edes tullut kylmä. Paitsi lopuksi kädet oli kyllä aika kohmeessa... En malta odottaa kunnon kesäilmoja, mutta kyllä ne sieltä varmaan tuleekin , onhan kesälomaankiin aikaa enää alle 3 viikkoa. Vika koeviikko pitäis vielä jaksaa silti sitä ennen. No kyllä se siitä, kun sen jälkeen pääsee kauan odotetulle lomalle.
 Lomaa varteen oon nyt tehnyt sellasen sopimuksen etten osta yhtään turhia vaatteita ennen kun lähen Itävaltaan, siis ennen kesäkuun 11.päivää. Oon nyt jo yli kuukauden pitänyt ton lupauksen, ja aion myös pitää sen loppuun asti ;) Reipastuin myös yks päivä ja siivosin mun vaatekaapit ja vein kaikki pienet/suuret/muuten käyttämättömät vaatteet pois, ja vein kirpparille. Katsotaan sitten mitä kaikkea uutta löydän Itävallasta, tarkoitus olisi ainakin katsastaa sinnekkin  rantautunut Primark! Onko kelläkään mitään kokemuksia tosta tooooosi halvasta vaateketjusta?

8 kommenttia

 1. Wow mitä kuvia..:)! Niin kauniita ♥

  http://saijis.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Wau blogissasi on upeita kuvia! Tuossa kuvapainotteisuudessa on vaan se varjopuoli, että blogisi latautuu aika hitaasti. Jos vaan mahdollista, niin sun kannattaa kokeilla miten tää blogi latautuu tietokoneilla, kännykällä, tabletilla yms. Mun mokkulan avulla noitten kuvien latautuminen ainakin kestää tosi kauan :( Kuvakoon pienentäminen voisi ehkä auttaa? Ihan vaan vinkkinä, helpottais sun blogisi selailua ;)

  http://iramariaslife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! :)
   En ole ennen kuullut vastaavasta ongelmasta ,enkä kyllä itsekkään ole huomannut mitään vastaavaa ,paitsi silloin kun nettiyhteys pätkii. Kuvien hidas latautuminen ei voi oikein muusta johtua kuin erittäin hitaasta yhteydestä. Myöskin itsellä kännykällä blogin mobiiliversio toimii, vaikka kännykässäkin on 2M netti, eli ei mikään supernopea. Myöskin kaverin tabletilla oon kokeilllut ,ja toimii :) enkä oikeen nää mitään syytä pienentää kuvia , koska pidän isoista kuvista ,eikä niiden tiedostokoko ole kyllä kovin suuri. Mutta kiitos huomautuksesta, tarkkailen asiaa :)

   Poista
 3. Sulla on sairaan ihanat hiukset!!! <3 :))

  VastaaPoista