Ich liebe Wien!


Täällä Wienissä sitä ollaa vieläki,ja tekemistä o riittäny ja hauskaa on ollu! Eilen oli shoppailupäivä, ja löysinkin pari kivaa juttua,joista pistän kuvia myöhemmin. Tänne Wieniin on tullut Hollister, ja pakko sanoa että rakastuin siihen kauppaan! Ostinkin sieltä yhen hupparin, ja Tupe osti paidan.
Toissapäivänä oltiin sellaseessa merentalossa, ja samalla kuvailtiin sen rakennuksen parvekkeelta. Tänään oltiin puolestaan japanilaisessa ravintolassa syömässä, ja siellö oli niiiiiin hyvää ruokaa! Illalla mentiin kylpylään, ja lilluttiin siellä sitten sellaset 3 tuntia. Kyllä kelpas!
Pakko sanoa, että Wien on kyllä yksi parhaimmista kaupungeista missä oon käyny. Jotenkin tunnen itteni kotoseksi täällä, vaikkakin eri tavalla kuin Suomessa. Täällä vaan jotenkin kaikki toimii; pääsee julkisilla joka paikkaan ja esim. metroa täytyy odottaa n. 2-4 minuuttia, täältä saa joka paikasta ruokaa, vieläpä halvalla, tää kaupunki on muutenkin tosi kaunis ja kaikenlisäksi täällä on tosi hyvät shoppailumahdollisuudet! :--) Mutta kyllä silti täälläkin kaipaa sitä suomen raikasta ilmaa ja metsiä,ei sille mitään mahda. Enää kaks päivää lomaa jäljellä täällä, mutta on silti kivaa palata suomeen ja nähä kaverit pitkästä aikaa...Oon ollu liikaa miespainotteisessa seurassa, haha :--D

2 kommenttia