091012


Parit instagram- kuvat  tossa alkuun kun muuta ei oikeen löytynyt kansioista...Kiirettä pitää! Tässä on ollut paljon ohjelmaa viime aikoina: koeviikko oli viime viikolla, sen jälkeen biletettiin vähän tytsyjen kanssa perjantaina, ja Kian synttäreitä vietettiin taas viime lauantaina! Sunnuntaina puolestaan oltiin Karhuhallilla järjestämässä Lasten Liikuntamaa- tapahtumaa. (tosin ensiksi menin urheilutalolle ja paniikissa sieltä sitten juoksin puolen matkaa Karhuhallille kun tajusin olevani väärässä paikassa). Mutta voi että siellä oli niin söpöjä ja ihania lapsia, yksikin autto meitä siivomaan ja toi mulle ja Kialle palloja ja muita tavaroita! Awww, en kestä!
Tänään saapu vihdoin mun tilaamat uudet treenikengät (kuva yllä), satuin löytämään ne netistä ja vieläpä erittäin mukavaan hintaan: 20 euroa! Katotaan jos menisin niitä testailemaan huomenna salille :--)

Muuten, kuuntelen just Musen uutta albumia, ja se onkin paljon parempi mitä odotin! Mut joo, siihenkin keikkaan enää pari kuukautta!

3 kommenttia

 1. Moikika!
  Teiltä löytyy kivä blogi täältä! :)

  Käythän myös vilkaisemassa meidän blogia?
  ---> http://sadetakinsuojassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. uuuuu sun uudet treenikengät!ny sit treenaillaa oikee kunnol :D t.pake

  VastaaPoista
 3. Joha: kiitoksia, käyn kattoos teidän blogin! :)

  Pake: Jepjep ;D

  VastaaPoista