Prague & Wien


Elikkäs meikäläinen lähti viime maanantaina taas Itävallan reissullle! :) Ajeltiin Helsinkiin siinä aamupäivällä , ja lennettiin Düsseldorfin kautta Wieniin. Oltiin perillä vasta aika myöhään, ja kun astuttiin taksista ulos, tuntui kuin olisi astunut saunaan! :D Pikkasen lämmin, mut ei haittaa, päinvastoin. 
Tiistai vietettiin shoppaillessa, ja löysin nuo jutut mitä tossa yhessä kuvassa näkyy. Aika vähän siihen verrattuna,että kierreltiin yhessa iiiisossa ostoskeskuksessa mekeen 9 tuntia. Mutta onhan tässä vielä päiviä aikaa ostella kaikkea..Bikinit ainakin pitäis löytää!
Tänään käytii Prahassa, ja sekin reissu oli erittäin mukava, lukuunottamatta paluumatka joka kesti 4 tunnin sijasta 6 tuntia pienien ongelmien vuoksi, mutta ei se loppuenlopuksi kauheesti ees haitannut. Prahasta en ihme ja kumma löytänyt paljoakaan ostettavaa, sielä tarttui mukaan vaa hopeinen hiussolki. Mutta Praha on kyllä niin nätti kaupunki että siellä vois todellakin viettä kauemmin kuin vään yhen iltapäivän!
Mutta postailen varmaan taas sitten kun kuvailen lisää, mistä tulikin mieleeni että mulla on hallussa uus paras kamu kuvaamisen suhteen, nimittäin 35mm kiintee putki, käy ! Palaillaan taas! :--)

Ei kommentteja