Hiphei


Millais teidän kesä on menny? Mulla on menny hyvi, myös kesätöiden osalta! Vaikka en muualta töitä saanut, valitettavasti, niin päästiin Annan kanssa Tupen luokse töihin. Me siis kolmena päivänä, ennen juhannusta jo, kerättiin kiviä pelloilta, ja sitten kahtena päivänä kuokittiin ylimääräisiä juurikkaita pellolta...Ei mitään maailman mukavinta työtä ehkä, mutta saatiin ihan kiva summa siitä rahaa, ja saatiin olla ulkona ja sai rusketustakin vähän! Tosin onnistuin ruskettamaan itseeni painija-topin rajat, mitkä näkyy vieläkin...No, yritän sitten poistaa ne Itävallassa ensi viikolla, sinne on luvattu melkein 30 astetta lämmintä! En malta odottaa että pääsen lomailemaan sinne taas, ja voi että millaset shoppausmahdollisuudet siellä on! On niin montamonta juttua mitä haluisin saada, enimmäkseen vaatteita :) Saattaa kyllä olla etten löydä mitään kun kerrankin on rahaa, mutta toivotaan että niin ei käy!
Tänään oltiin kaupungilla shoppailemassa Annan ja Mäkin kanssa, mutta multa se jäi aikalailla syömiseksi, en ostanut siis mitään muuta kuin ruokaa... Musta on tullut aika nuuka, sillä en raaski ostaa Suomesta mitään kun täällä on niin kallista verrattunua muihin paikkoihin missä oon käyny! 
Kävin muuten myös viime viikolla parturissa, pistettiin raitoja koko pää täyteen. Musta lopputulos on melko kiva ! 
Vähän sekava postaus tuli mutta on niin kauheesti asiaa mitä tuli mieleen kirjottaessa ettei ne oikeen pysynyt järjestyksessa, hah. Oon sentää hiukan parantanu tapojani, postausta tulee hiukan useemmin kun ennen !

Ei kommentteja