Shoppailua,leffa ja hedelmiä


Heivaanhei, kirjottelen tällä keskellä yötä enkä oo ihan varma millasta tekstiä syntyy ja kuinka paljon ,mutta katsotaan!
Sain tänään itteni vihdoinkin raahattua pois kotoa, olin melkeen jo erakoitunu tänne, heh :D Menin siis kaupungille Annan kanssa, ja vähän aikaa shoppailtua saatin idea että mennään kattomaan vielä Annan luokse joku leffa, ja matkalla käytiin kanssa hakemassa paaaljon hedelmiä syötäväksi. Pakko sanoa, että söisin tollaselta herkkuhedelmälautoselta paljon mieluummin kuin karkkipussista! Loppuen lopuksi sitten päädyttiin kattomaan leffa nimeltä Crazy, stupid love, joka osottautu erittäin hyväksi leffaksi.
Matkalla kotiin illalla pelästyin hieman, kun pikatietä yhtäkkiä ylitti kaksi hirveä. Onneks ne oli sen verran kaukana ettei tarvinnut pysähtyä eikä ne mitään vaaraa aiheuttanut. Mutta hauskalle päivälle myös ihan mielenkiintoinen päätös, siis! :D
Nyt taidan tästä piakkoin mennä nukkumaan, mulla on kyllä unirytmi mennyt aivan sekaisin! Mutta hei, nyt on sentään loma ! ;)

4 kommenttia

 1. Kiva blogi! =) Jään seuraileen!

  VastaaPoista
 2. Kiitti, aina kiva saada yks lukija lisää! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan kesäsii kuvia! :)
  Käy tsekkaa meiän blogi, jos vaik tykkäisit!

  http://sl-stereohearts.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Paljon kiitoksia! Ja käyn tsekkaas bloginne! :)

  VastaaPoista