Sateenkaaren päässä on aarre


Punaraidallinen paita(Vila),valkoinen t-paita(H&M),sininen mekko/toppi(Ginatricot), beiget housut(Vila), kaikki kirppikseltä yht. 11,50€

Olen hengissä, edelleen, ja nyt kyllä aion parantaa tapani ja postata OIKEASTI useammin :D Itseasiassa yritin jo postailla viime viikonloppuna, mutta kappas vaan juuri silloi netti olit taas niin hidas ettei sillä mitään kuvia pystynyt latailemaan. No mutta nyt kaikki toimii taas, onneksi!
Lukion ensimmäinen vuosi on siis pian suoritettu, enää 5 päivää koulua (+todistustenjako) ja enää kaksi koetta. Jos niistä vielä selviäisi kunnialla niin sitten voi hyvillä mielen lähteä kesälomalle! Ainoa miinus on, että en oo saanut mistään kesätöitä. No, katsotaan mitä keksin että saisin ees vähän rahaa heinäkuuta varten , sillä silloin olisi tiedossa viikon Itävalta reissu, sekä neljän päivän matka Viroon, Tartoon. 
Tässä viime viikkoina oon nauttinut ihanasta kesäisestä ilmasta, myynyt kirppiksellä tavaroita ja kolunnut sen varmaan monta kymmentä kertaa jo läpi, ja oon löytänykkin pari kivaa juttua! Sekä tietenkin lukenut kokeiisin, koeviikkohan on nyt juuri menossa.
 Perjantai iltana näkyi varmaan hienoin sateenkaari minkä oon koskaan nähnyt, ja onnistuin jopa nappaamaan siitä pari kuvaa. Tuli heti mieleen se, kun pienenä uskoin siihen että sateenkaaren päästä löytyy aarre. Olin joskus pikkutyttönä ihan innoissani ollut menossa jo etsimään sitä, heh :-D

2 kommenttia

 1. ihania kuvia ja kivanolonen blogi sulla, voisin jäädä seurailemaan mitä tuleman pitää:-)

  http://o-something.blogspot.com/
  KURKKAA!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia paljon! :)
  Ja käyn kurkkaamassa sun blogin :)

  VastaaPoista