We can burn brighter than the sun

 

Tässä vähän kuvia Pauliinan synttäreiltä, sekä myös kuvia kun oltiin Annan luona joskus vähän aikaa sitten. Järjestettiin siis viime viikonloppuna Pauliinalle yllättyssynttärit, ja ne onnistu tosi hyvin! Vaikka vähän möläyttelinkin yks päivä ruokalassa ennen synttäreitä...Noo, kaikesta huolimatta suju tosi hyvin ja oli iha mahtavaa! :) Viime lauantai meni ihan kotona oleillessa, sunnuntaina sitten grillattiin makkaraa Tupen, Maken ja Jasminen kanssa.
Ens viikolla olis sitten kaks vikaa ajotuntia, ja tiistaina inssi! Vielä ei jännitä, mut odotetaas vaan tiistaihin... No, mutta aion päästä ekalla läpi ;) 
Tänään olis luvassa tämän vuoden ekat rillailut Tupella. Oon varustautunut limsalla, vaahtokarkeillä ja nallekarkeilla, sekä tietenkin lämpimillä vaatteilla! Kuolaan tässä hetken aikaa vielä bikineitä netistä (tarviin kipeesti jotkut uudet hienot kesäksi, mutta en vaa osaa päättää millaset! ) ja sitten taidan pistää kamppeita kasaan, kun lähden about puolentoista tunnin päästä rillailemaan. Palaillaan! :)

2 kommenttia

  1. Siinä sulle jotain tekemistä ! - http://annnaswonderland.blogspot.com/2012/04/liebster-blog.html

    VastaaPoista
  2. Teen ton sit ku oon saanu päätetty mitkä blogit laitan ku en osaa päättää :DD kiitooooos! :)

    VastaaPoista