+15 °C
Taas yks kouluviikko ohi! Tää aika menee ihan älyttömän nopeesti, tossa kun laskeskelin niin enää 23 kokonaista koulupäivää jäljellä ! Sitten lukion ykkönen suoritettu, enemmän tai vähemmän panostuksella...No, niihin ylppäreihin sitte ;)
Tällä viikolla tiistaina oli inssi, ja hankein itelleni kevarikortin.Huh huh, en oo varmaan koskaan ollu nii paniikissa ku ennen sitä inssiä. Jännitti, ja paljon! Mutta hyvin se loppuenlopuksi meni! Parin viikon päästä meen sitten hakemaan ihan kunnollisen ajokortin poliisilaitokselta. Keskiviikkona oltiin taidemuseossa, joka oli aikaa tylsää. Nyt tässä viikonlopun aikana pitäisi saada aikaseksi kuviksen essee, saksan kirjotelma ja kasa matikanläksyjä. Jes... No, mutta jatkan tästä jonkun randomin spotify-listan kuuntelemista. Oli muute aiva mahtava yllätys ku spotifyyn tuli takas se ominaisuus et siinä voi kuunella 10h kuussa eikä oo sitä 5 toistoo/biisi rajotusta! Tietokoneella oleminen on tääs hieman enemmän mukavaa... :D

p.s. vikassa kuvassa noi lökärit ginasta = maailman pehmosimmat im in loveee ♥

5 kommenttia

 1. hei tosi kiva blogi sulla:) jään seuraileen! :)

  http://tvist-and-saut.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Paljon kiitoksia! :) kiva saada yks lukija lisää!

  VastaaPoista
 3. tosi kaunis toi eka kuva ::: ) ja söpöt pökät !

  VastaaPoista
 4. kiva blogi mut tätä vuotta on mennyt melkeen 6 kuukautta ja 8 kirjotusta tänä vuonna :< aktivoitumista!

  VastaaPoista
 5. Ansma: Kiitoksia paljon! :)

  Anonyymi: pakko myöntää että kahdeksan postausta tänä vuonna aivan liian vähän! Nyt, kesän kunniaksi aion parantaa tapani joten postauksia on luvassa enemmän! :)

  VastaaPoista