Vaahtokarkkivaahto!


Auts oikein hävettää kun katson tota päivämäärää millon tätä edellinen postaus on tänne laitettu menemään.. Mutta jokatapauksessa, olen täällä vielä, vaikkei postailua olekkaan ollut hetkeen! :)
Oltiin tossa tammikuun lopussa Porin Häämessuilla myymässä lippuja, siitä johtuu noi kaikkien samallaiset paidat :--D Oltiin myös Ellivuorella laskettelemassa. Koeviikostakin on selvitty jotenkuten hengissä, tai no riippuu vähän siitä että millaset numerot tulee sitten kokeenpalautuksissa hiihtoloman jälkeen... Uus jaksokin ehti jo alkaa, ja tykkään tästä jaksosta koska on liikuntaa! Vähän jotain muuta kun nenä kiinni kirjassa istumista. Oon myös alottanut ajoukoulun, siis kevarikortin aion hankkia, ihan autoa varten ei ole vielä ikää valittettavasti! :D Mutta tekemistä siis riittää!
Tänään oltiin porukalla Amarillossa syömässä ystävänpäivän kunniaksi, ja nyt on kyllä semmonen olo etten syö seuraavaan kuukauteen (tai vuoteen) mitään!
Mutta pitemmittä puheitta hyvät ystävänpäivät sinne kaikille! Tää onkin aika erikoinen vuosi siltä osin että vietetään ystävänpäivää ihan eri puolilla maailmaa, joten myöskin hyvää ystävänpäivää Annalle Thaimaahan ja Mäkille Jenkkeihin! ♥ 

2 kommenttia

  1. Kiitos raksu hyvää ystäväpäivää sinneki <33 IKÄVÄ ! vuode pääst mäki tuun mussuttaa jonneki teijä kaa <33

    VastaaPoista
  2. kiitoksiii <3 jooo todellaki!! :D mullaki o ikävä :(

    VastaaPoista