●satellites that compromise the truth


Pahoitteluni taas pienestä hiljaiselosta täällä blogin puolella...yritän kyllä postata tästä lähtien ees vähän useemmin! :--D kolme viikkoa menee vaan ihan hujauksessa ja sitten huomaa että edellisestä postauksesta onkin kulunut jo hetki... Oon muutenkin tänään pitkästä aikaa koneella, oon yleensä iltasin mennyt vaan kännykällä tsekkaamaan facebookin ja muuta.

No, mutta tänään saatin kaikki koeviikon kokeet koulussa, ja oon tooooodella tyytyväinen! En olisi arvannut että menee noin hyvin. Uusi jakso alkoi viime viikolla, ja tää jakso vaikuttaa aika kivalta, kaikki aineet on ollut ihan jees :) Tossa lokakuun alkupuolella oli Kian 16v. synttärit, ja mentiin sitten sen kunniaksi hohtokeilaamaan koko porukka, ja oli hienoa! Sain myös viime viikonloppuna aikaseksi varata kirpparipyödän, ja sinne sitten vein kasan kaikkea tavaraa. Toivottavasti ne löytää onnelliset uudet omistajat sieltä!

p.s. Kattoko kukaan muu, kun yhtenä päivänä näky ihan hirveesti tähdenlentoja sen metoriittiparven takia? Mä katoin, ja oli aivan upeen näköstä, näin varmaan kymmenen sellasta ehkä vartin aikana!

Ei kommentteja