●Remember, and live forever


Oltiin kuvailemassa Kallossa keskiviikkona, ja se vaan on niiiiin hieno paikka! Voisin sanoa, että ehkä jopa Porin kaunein. Oon varmaan puhunut samasta aiheesta aiemminkin, mutta tuli tässä nyt taas mieleen :--D Niin, kiitokset kuvista Annalle

Mulla on ollut jotenkin syksynen fiilis viime päivinä. Tänäkin iltana kun keräsin marjoja ulkona, niin mulla oli kylmä, vaikka oli jalassa farkut ja päällä semmonen paksu kauluspaita. Onhan se vaan totta, että syksy alkaa pikkuhiljaa tulemaan. Mutta ei se mitään, syksyllä on niin hienoa ja talvella saa kääriytyä sisällä lämpimään peittoon ja juoda jotain lämmintä!

Syksystä puheen ollen, tänään, kerrankin, tein jotain ajoissa ja tein lukion ensimmäisen vuoden lukujärjestyksen, ja voin sanoa, että mulla meni hermot, ja kunnolla. Kolmen tunnin ja yhden raivokohtauksen jälkeen kuitenkin sain kaiken tehtyä, ja sen jälkeen kävin Suomalaisessa hakemassa kirjat ja muuta tarvittavaa tavaraa. Nyt on kaikki hoidettu, lukuunottamatta sitä, että pitää ensi viikolla hakea vielä kaksi kirjaa mitä siellä ei ollut hyllyssä tänään :--)

5 kommenttia

 1. Kivoja kuvia, tosin jotenkin vähän syksyisiä :-)

  VastaaPoista
 2. kiitos :--) No, on täs syksy pian tulossakin :D

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana blogi !:) Pakko tulla lukijaks !

  Käy kattoo jos kiinostaa :)

  http://our-life-in-photographs.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia sulla täällä! :)

  VastaaPoista
 5. Sofia: Kiitoksia paljon! Ja käyn kattomassa sun blogis :--)

  vape: Kiitos! (:

  VastaaPoista