●12 päivää lomaa jäljellä

Jostain vanhoista farkuista leikatut shortsit & reisitaskuhousut, 5€, H&M
Paita, 6,20€, JC  -  Hame 6,20€, JC  -  Vanhasta hameesta lynennetty kukkahame 


Niinkun ylempänä näkyy, oon ostellu taas pari vaatetta. On varmaan vaan hyvä asia, että en raaski enää melkeen koskaan ostaa normaalihintaisia vaatteita, ellei sitten tule vastaan joku mitä olen jo kauan etsinyt ja todellakin tarvitsen...  (tästä esimerkkinä Race Marinen huppari, jota olen ajatellut tilata jo varmaan vuoden, nyt on vaan se ongelma etten osaa päättää, tilaanko punaisen vai sinisen..) Mutta varsinkin kun olen ostellut vaatteita ulkomailta, 20 euroa paidasta tuntuu nykyään ihan älyttömältä summalta! Puhumattakaan 15 euron koruista, jotka parhaimmassa tapauksessa hajoaa ensimmäisellä käyttökerralla. Jos haluaa halvalla Suomessa päästä, niin pakko tyytyä alennusmyynteihin, ainakin omasta mielestäni :--D

Tänään olisi tarkotus, että Anna tulisi meille ja käytäis Kallossa kuvaamassa.  Ja Mäkki on tällä hetkellä koneessa matkalla toiselle puolelle maapalloa....Huomenna taas on lukion, mihin olen menossa, infotilaisuus aamupäivällä. Siellä saadaan ohjeet mm. lukujärjestysten tekoon, ja sitten alkaa niiden tekeminen...Mihin koko kesäloma oikein meni?

psst. Älkää ihmetelkö, jos blogini blogitekstejen määrä on vähentynyt yhtäkkiä, sillä poistelin vanhoja "huonoja" postauksia, missä oli suurinpiirtein yksi kuva ja jotain ihan turhaa tekstia.  Tajusin niitä lukiessani, että niillä ei mitään enää tee ja muutenkin nykyään on vähän eri meininki!

2 kommenttia

  1. Kävin kurkkaamassa nyt tätä ja sul on tosi kiva blogi ! =) Rupean seurailemaan tätä :)

    VastaaPoista
  2. kiitoksia, aina kiva saada yksi lukija lisää! :)

    VastaaPoista