●9 vuotta, ja nyt se on ohi


TLuultavasti tajuan vasta syksyllä, että enää sillon ei olee sitä samaa luokkaa, mikä on jo monta vuotta ollut. En voi käsittää sitä, että en nää joitakin ihmisiä välttämättä enää ikinä! Onneksi silti aika moni on pyrkinyt samaan lukioon, eikä moni vissiin lähde Porista pois.
Mutta, aivan mahtava fiilis oli kyllä kun sai sen todistuksen käteen: 9 vuotta ahertanut koulussa, ja nyt se on päätöksessä! Kaiken lisäksi olen enemmän kuin erittäin tyytyväinen mun todistukseen, parani huomattavasti 8. luokalta! Kaikkien aineiden keskiarvo oli 9,06. Sain kolme kymppiä, kuviksesta, Kemiasta sekä terveystiedosta. Kasit tuli ruottista ja uskonnosta, ja loput olikin sitten ysejä.

Vietettiin launtaina päättäri-iltaa Joonaksen luona, ja oli aivan mahtava ilta! Me mm. paljuiltiin, pelattiin pleikkarilla ja pelattiin pullonpyöritystä. Kiitokset kaikille kivoista päättäreistä!

Sunnuntaina menin myöhemmin Tupen luokse, sen jälkeen kun olin siivonnut kotona. Iiro ja Tonikin poikkesivat siellä :) Huomenna olisi sitten lähtö Itävaltaan, ja koitan ehtiä postailla sieltä käsin!

Ei kommentteja