●Aina ei mene ihan putkeen

 aurinkolasit, JC, 9,95€

Huh, huh takana erittäin tapahtumarikas viikonloppu! Lauantaina kävin viemässä kirpparille tavaroita myyntiin, niitä olikin jo kertynyt sen verran tonne vintille... Sen jälkeen kävin Porin lentokentällä, kun siellä oli avoimet ovet. Näytillä oli hienoja lentokoneita, ja siellä järjestettiin myös Finncomin koneella 20 minuutin lentoja Porin yllä. Olisin halunnut mennä sellaiselle lennolle, mutta ne olivat jo täyteenbuukattuja...Harmi, sillä satun suorastaan rakastamaan lentämistä, ja olen muutenkin kiinnostunut kaikestä lentämiseen liittyvästä!

Myöhemmin oltiin minä, Joonas, Kia, Anna, Antti, Mäkki ja Emilia kaupungilla ja grillaamassa. Meidän grillausreissulla sattui ja tapahtui, ja mun kohdaltani kävi sitten niin, että kaaduin skootterilla! Ajoin hiekkatietä ja jarrutin, ja mopo lähti alta. Mulla polvet on täynnä mustelmia ja pari naarmua myös, mutta pahimman kolauksen sai oikeestaan käsi, sillä se osui maahan ekana kun kaaduin. Rystysten kohdalta siinä on mustelma, ja turvotusta niin ettei rystysiä oikeastaan erota. Lisäksi käsi on melko sininen, onneksi se ei enää satu paljoa, varsinkin kun siihen pistettiin päivystyksessä lasta. Onneksi murtumaa ei ollut, vaikka lääkärikin niin ensiksi epäili!

Skootterista ohjaustanko vääntyi,vasen peili irtosi puoliksi, ja naarmuja tuli koko vasemmalle puolelle. Koska korjaus tulisi tosi kalliiksi, ja mopo on ollut vasta 2kk ajossa, huomenna selviää vakutuustarkastajalta että meneekö se lunastukseen. Ottaa kyllä lievästi sanottuna hieman päähän! No, mutta vahinkoja sattuu, turha sitä on enää voivotella...Onneksi ei käynyt pahemmin.

2 kommenttia