●That won't change how it feels


Ja taas yks viikonloppu kulunut inhottavan nopeesti. Vaikka tänäänkin välillä oli tylsää, silti aika kulu melko nopeesti.  Katsoin tänään varmaan yhden ahdistavimmista leffoista mitä oon nähnyt. Se oli nimeltään 127 tuntia, ja kertoi retkeilijästä joka jäi kanjoniin jumiin ja oli siellä (niinkuin nimikin kertoo) 127 tuntia. Tietääkseni se leffa perustui tositapahtumiin, ja oli kyllä aikamoinen tarina, pakko sanoa! Silti, jotenkin hyvä leffa. Se oli hyvin tehty ja soundtrack oli aikas jees. 
Huomenna olis taas koulupäivä. Ihan kivaa silti, koska huomenna (yllätysyllätys) on ystävänpäivä. Meidän koulussa on tapana, että tukioppilaat antavat semmoset sydänlaput jokaiselle kaulaan, ja sitten kerätään haleja (sekä mahdollisesti pusuja, ja itse toisena vuonna peräkkäin saan myös sellaisen) ja sitten kaverit pistää nimiä niihin lappuihin.  Musta se on aika kiva tapa, niitä lappuja on hauska katella sitten myöhemmin :D
Huomenna mennään myös Tupen, Kian, Joonaksen, Annan ja Emilian kanssa syömään Amarilloon...Ja koulussa liikkatunnilla keilausta! Tiedossa siis kiva ystävänpäivä =)

Ei kommentteja