●Tänään voidaan hetki olla kuninkaita

 Nyt se sitten alko, nimittäin hiihtoloma! Kylmissä merkeissä, vaihteeksi. Toissapäivänä, eli keskiviikkona oltiin laskettelamassa Sappeella. Tai siis meitä oli kaksi linja-autollista koulusta. Oli kyllä hieno paikka, tosi kivat rinteet, vaikka olikin hieman kylmä. No, tarpeeksi vaan kun oli päällä niin vältyttiin pahimmalta jäätymiseltä! Mut oli kyllä mahtava reissu, paluumatkalla linkkarissa raikui hienosti Anssi Kela!  No, ehkä saatiin muilta linkkarissa olevilta pitkiä katseita...mutta mitä sitten, meil oli kivaa! :D Pakko sanoa, kivoin päivä pitkään aikaan.
Eilen koulussa oli rentoa, koska oli penkkarit. Koulua oli vain 10-13, ja jopa matikantunnilta selvittiin ilman läksyä...harvinaista.  Koulun jälkeen matkasin sitten Tupen kanssa meille. Ei oikestaan tehty mitään  järkevää, kuten tapanamme on :D
Tänään taas olin Kian, Joonaksen ja Emilian kanssa Annan luona. Vuokrattiin joku kauhuleffa, jonka nimeä en edes muista. Ja se  oli varmaan maailman surkein! En ollut missään vaiheessa oikeastaan kunnolla perillä mitä siinä edes tapahtui. Ja pelottavasta se o oli mielestäni aika kauakana. No, mutta oli silti kivaa hyvässä seurassa =)
Tää viikko on kyllä ollut kaikenkaikkiaan aika mahtava.  Ja nytkin on aika jees fiilis...vaikka tosin väsyttää hieman.

Ei kommentteja