●Se on sittenkin kaunis maailma

T-paita Gina Tricot 10€, farkut H&M 13€, koru JC 2Mitä ihmettä, hiihtoloman eka päivä, ja heräsin jo enne yhdeksää? Sängystä kyllä nousin ylös vasta kymmeneltä. Oikeastaan sekin aika harvinaista, sillä normaalisti saan itseni ylös vapaapäivinä vasta lähempänä kahtatoista.
Olin tänään Annan kanssa kaupungilla, löysin pari kivaa juttua. Ja sitten ostin meille Rappakalja- pelin, josta olen jo jonkun aikaa haaveillut. Yritin myös etsiä mustia peruskorkkareita, mutta ei oikeen löytynyt. Tai no, jaksoin loppuenlopuksi käydä vaan Andiamossa. Mutta siellä ei ainakaan ollut. Käytiin Annan kanssa myös subissa, päätin kokeilla jotain uutta ja otin tonnikalasubin. Oli ihan hyvää, vaikka kana teriyaki on edelleen suosikki.  
Asiasta toiseen, kyllä vaan edelleenkin odotan että mopoiluun sopivat ilmat tulis pian, tänäänkin Porin linjojen (jotka aina kulkevat ajallaan ja toimivat hyvin) takia jouduin jäätymään bussipysäkillä vaikka kuinka kauan. Mutta, ilosempiin asioihin. Huomenna lähen taas viettämään aikaani sunnuntaiseen tapaan Lattomerelle, Tupen luo. Tulee kivaa =) No, voisin tästä pikkuhiljaa hipsiä peiton alle nukkumaan. Alkaa sen verran jo väsyttää.

Tehosekoitin- Hetken tie on kevyt. Varmaan yksi kauneimmista biiseistä =)

2 kommenttia

  1. Ansaitsisit enemmän lukijoita kuin neljä ! minusta saat yhden (::

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia paljon :) kiva että tykkäät!

    VastaaPoista